Sustine DeVision

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne puteți sprijini să îndeplinim visuri prin proiectele pe care le gândim. Puteți face acest lucru printr-o sponsorizare (dacă sunteți companie) printr-o donație (dacă sunteți persoană fizică) sau folosind prevederea 2% (atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice).

Mulțumim celor care ne-au sprijinit prin redirecționarea impozitului pe venit.

Ce este și de ce să folosiți prevederea 3,5%?

Prevederea 3,5% este un mecanism prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze până la 3,5% din impozitul lor pe venit către o organizație nonguvernamentală (asociație sau fundație). Vă puteți aduce contribuția la buna cheltuire a fondurilor publice și puteți fi unul dintre cei care contribuie la o viață mai bună în comunitatea voastră! 

Iată cum puteţi redirecţiona cei 3,5% :

Pasul 1:

Completați datele pe declarație în funcție de sursa voastră de venit:

 Descărcați Declarația 230 completată cu datele noastre și completați-o cu datele dumneavoastră (punctele A și B). Nu vă faceți probleme dacă atunci nu cunoașteți suma corespunzătoare a 3,5% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa căsuța necompletată.
 Dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc) descărcați și completați declarația 200. Vă rugăm să completați cu atenție toate datele!

Pasul 2:

Completați formularul în 2 exemplare (dintre care unul pentru contribuabil, conform indicaţiilor Agenţiei de Administrare Fiscală, www.anaf.ro), apoi depuneți-l direct la Administraţia Financiară de care aparțineți până cel târziu la data de 25 mai 2021 sau prin poştă, prin scrisoare recomandată. Nu plătiți nimic în plus.

Dacă însă doriți să donați mai mult sau nu aveți acces la 2%, datele noastre sunt:

  • Titularul contului: Asociaţia DeVision
  • Cont deschis la Banca Comercială Română - sucursala Universitate
  • Numărul contului: RO82RNCB0092153547850001
  • CIF: 30151412

Vă  mulţumim pentru sprijin şi pentru gândul bun!

Citit 15871 ori
Mai multe din această categorie: « Asociația DeVision Mulțumiri »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.