Duminică, 18 Octombrie 2015 16:30

Desenăm povestea orașului la Nocturna Bibliotecilor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociația Devision a organizat, în cadrul evenimentului Nocturna Bibliotecilor, atelierul de diseminare Graphic facilitation for better communication. Scopul acestui atelier a fost pe de o parte să informeze publicul larg cu privire la beneficiile oferite de facilitarea grafică în activitatea lor (indiferent că sunt elevi, profesori, studenți, specialiști din companii sau ONG-uri). Pe de altă parte, ne-am propus “să spunem povestea orașului” prin desene și încurajându-i pe cetățeni să se implice în comunitate, în proiecte Erasmus și să deseneze ei înșiși povestea Bucureștiului.

Citit 1539 ori

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Radio DeVis

radio-studio-1315232

Singurul radio comunitar din România unde jurnaliștii sunt elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, al cărui scop este să îi ajute pe tineri să-și dezvolte soft skills și să îi inspire pe cei din jur să devină cetățeni activi.

Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii din echipa Radio DeVis să experimenteze ce înseamnă jurnalismul și să vadă cum schimbările mari din comunitate pornesc de la firul ierbii și astfel sperăm că vor fi ei înșiși suficient de motivați să producă schimbări și să îi inspire și pe alții să o facă.

Intra pe Radio DeVis pentru mai multe informații.