Duminică, 20 Iulie 2014 23:04

Devision @Connection 2014

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociatia Devision a fost reprezentată la Conferința Connection 2014 organizată de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundatia Erste și BCR, în perioada 10-13 iulie 2014, la Bran.  Pe parcursul celor 4 zile de conferință  agenda a fost compusă din intervenții plenare, conversații de grup și grupuri de lucru. Pe scurt, prima zi și-a propus să aducă perspective diverse asupra unor transformări sustenabile la nivel personal sau sistemic alături de elemente importante ce compun realitatea locală curentă a României – cu accent pe realitățile economice și sociale. În cea de-a doua zi s-a discutat despre provocările cheie intersectoriale și a modului în care fiecare dintre participanți poate contribui la construirea de soluții sustenabile. Ultimele zile au fost dedicate unui laborator practic de inovare pentru soluții în comun urmat de planul de acțiune ce a închis conferința. Colega noastră Claudia a scris despre experiența Connection 2014  și povestea ei un material pe blogul nostru pe care îl găsiți aici.

Citit 1670 ori Ultima modificare Luni, 21 Iulie 2014 07:24

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Radio DeVis

radio-studio-1315232

Singurul radio comunitar din România unde jurnaliștii sunt elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, al cărui scop este să îi ajute pe tineri să-și dezvolte soft skills și să îi inspire pe cei din jur să devină cetățeni activi.

Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii din echipa Radio DeVis să experimenteze ce înseamnă jurnalismul și să vadă cum schimbările mari din comunitate pornesc de la firul ierbii și astfel sperăm că vor fi ei înșiși suficient de motivați să producă schimbări și să îi inspire și pe alții să o facă.

Intra pe Radio DeVis pentru mai multe informații.