Luni, 30 Decembrie 2013 11:46

Georgiana Petcu

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

geo

Georgiana Petcu

Director Executiv DeVision

Până acum vreo 10 ani am fost o fire timidă. Permiteam doar celor apropiați să mă cunoască așa cum eram eu de fapt, iar între mine și restul puneam o barieră care îi împiedica să vadă cine sunt. Cred că nici nu-și doreau să vadă mai mult. Dacă eu nu mă lăsam descoperită, ei de ce-ar fi făcut eforturi să mă înțeleagă? Asta până când mi-am dat seama că schimbarea nu vine de la ceilalți, ci de la mine. Eu eram singura vinovată pentru cercul în care mă învârteam. E atât de ușor să cunoști oameni frumoși, să fii implicat în proiecte faine și să faci lucruri grozave dacă înveți să fii un om deschis, încrezător în sine. Viața e frumoasă dacă știi să o trăiești, să-i simți pulsul, să râzi, să te simți bine în pielea ta, să înveți să te iubești și să-i iubești pe cei din jur. Și să faci bine. Atunci când Claudia mi-a propus să fac parte din asociație, m-am regăsit în ceea ce urma să însemne DeVision: o organizație care să contribuie la dezvoltarea continuă a tinerilor și adulților, prin proiecte de educație non-formală, comunicare culturală și multiculturală. ”Omul cât trăiește învață”, spune o zicală românească. Haideți să-nvățăm și să facem să ne fie bine, cu noi înșine, dar și cu ceilalți.

Citit 1949 ori Ultima modificare Duminică, 23 Martie 2014 18:03
Mai multe din această categorie: « Alina Burcă

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Radio DeVis

radio-studio-1315232

Singurul radio comunitar din România unde jurnaliștii sunt elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, al cărui scop este să îi ajute pe tineri să-și dezvolte soft skills și să îi inspire pe cei din jur să devină cetățeni activi.

Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii din echipa Radio DeVis să experimenteze ce înseamnă jurnalismul și să vadă cum schimbările mari din comunitate pornesc de la firul ierbii și astfel sperăm că vor fi ei înșiși suficient de motivați să producă schimbări și să îi inspire și pe alții să o facă.

Intra pe Radio DeVis pentru mai multe informații.