Luni, 30 Decembrie 2013 11:44

Claudia Oprescu

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

claudia

Claudia Oprescu

Preşedinte DeVision

Sunt o persoană veselă, optimistă, căreia îi place să se implice în comunitate. Cred foarte mult în oameni și în puterea fiecăruia dintre noi de a schimba ceva.  Sunt convinsă că schimbările mici produc marile schimbări. Am vrut să fiu parte din Devision pentru că sunt sigură că se pot face lucruri minunate dacă îți pasă de oameni și oferi puțin din timpul tău celor care te înconjoară. Urăsc ipocrizia și încerc să nu judec oamenii. Ador să mă plimb, iubesc natura și vreau să fiu implicată în cât mai multe proiecte de educație nonformală. Visul meu e să produc schimbări notabile în viețile oamenilor care au nevoie de ajutor, iar  la bătrânețe, după o viață plină de proiecte reușite, să scriu cărți pentru copii.

Citit 1953 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 23:11
Mai multe din această categorie: Alina Burcă »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Radio DeVis

radio-studio-1315232

Singurul radio comunitar din România unde jurnaliștii sunt elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, al cărui scop este să îi ajute pe tineri să-și dezvolte soft skills și să îi inspire pe cei din jur să devină cetățeni activi.

Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii din echipa Radio DeVis să experimenteze ce înseamnă jurnalismul și să vadă cum schimbările mari din comunitate pornesc de la firul ierbii și astfel sperăm că vor fi ei înșiși suficient de motivați să producă schimbări și să îi inspire și pe alții să o facă.

Intra pe Radio DeVis pentru mai multe informații.