Asociația DeVision

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

DeZvoltare. DeScoperire. DeSchidere. DeTerminare.DeVenire. DeZbatere. DeCență.

DeVISION!

 

 

Cine suntem?

Suntem o organizație care concepe, organizează, promovează și desfășoară acțiuni și proiecte de educație nonformală, comunicare culturală și multiculturală, campanii de informare și educare, în România și în străinătate, ce urmăresc dezvoltarea continuă a tinerilor și a adulților atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

 

Misiune

Misiunea asociației noastre este de a sprijini pe de o parte copiii si tinerii cu deficiente de vedere, sau care provin din familii defavorizate social, pentru a le facilita accesul la activități de educație nonformală și, pe de altă parte copii și tinerii talentați în vederea dezvoltării capacității acestora de a obține performanțe în domeniile lor.

 

Viziune

Vrem să producem schimbarea în mod real, pornind de la firul ierbii. Pentru că noi credem că se poate face primăvară cu o singură floare, dacă ai grijă să îi păstrezi semințele și să o cultivi cu încredere, pasiune și DEdicare. Punem accent, în principal, pe dezvoltarea și îmbunătățirea vieții noilor generații de copii și tineri din România.

 

Valori

Cooperare, demnitate umană, nediscriminare, solidaritate, egalitate de șanse, toleranță, pastrarea identății și tradițiilor naționale, combaterea excluziunii sociale și a discriminării.

 

 

 

 

Citit 3316 ori

GOOGLE MAP

Mai multe din această categorie: Sustine DeVision »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.