Asociația DeVision

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(174 voturi)

DeZvoltare. DeScoperire. DeSchidere. DeTerminare.DeVenire. DeZbatere. 

DeVISION!

 

 

Cine suntem?

Suntem o organizație care concepe, organizează, promovează și desfășoară acțiuni și proiecte de educație nonformală, comunicare culturală și multiculturală, campanii de informare și educare, în România și în străinătate, ce urmăresc dezvoltarea continuă a tinerilor și a adulților atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

 

Misiune

Misiunea asociației noastre este de a facilita accesul copiilor și tinerilor la  activități de educație nonformală în domeniile educație și cultură pentru a-i ajuta pe aceștia să se dezvolte personal și profesional și să devină cea mai bună versiune a lor.

 

Viziune

Vrem să producem schimbarea în mod real, pornind de la firul ierbii. Pentru că noi credem că se poate face primăvară cu o singură floare, dacă ai grijă să îi păstrezi semințele și să o cultivi cu încredere, pasiune și DEdicare. Punem accent, în principal, pe dezvoltarea și îmbunătățirea vieții noilor generații de copii și tineri din România.

 

Valori

Cooperare, demnitate umană, nediscriminare, solidaritate, egalitate de șanse, toleranță, pastrarea identății și tradițiilor naționale, combaterea excluziunii sociale și a discriminării.

 

 

 

 

Citit 9631 ori
Mai multe din această categorie: Sustine DeVision »

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.