Marți, 30 Decembrie 2014 13:31

Zâmbărețul

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zâmbărețul, mascota noastră dragă, a Zambetelor la plic, a ieșit de sub acul mașinii de cusut în luna decembrie 2014. Se simțea nevoia lui. A unui Zâmbăreț, care să poată împărți mesaje cu drag celor din jur. Galben ca un pui, cu o gura maaaaare și veselă, a participat la primul lui târg și și-a făcut treaba cu destoinicie.

În primul rând și-a luat alaturi pe prietenii săi cei buni, Moș Crăciun și Omul de zăpadă, pentru ca, în 3, să aducă de 3 ori mai multe zâmbete. Apoi i-a înveselit pe expozanți și nu în ultimul rând a împărțit mesaje celor ce au trecut pe la standul vesel.

Și au fost în jur de 100 de mesaje, 100 de oameni cu zâmbet pe buze. Și uite așa, Zâmbărețul a plecat acasă fericit și mulțumit că poate îndeplini sarcini atât de frumoase.

Să il urmărim și noi de-a lungul timpului în călătoriile sale #zambetelaplic.

Cu drag, un an nou 2015 frumos și zâmbăreț!

 

 

Citit 2056 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 13:47

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Radio DeVis

radio-studio-1315232

Singurul radio comunitar din România unde jurnaliștii sunt elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, al cărui scop este să îi ajute pe tineri să-și dezvolte soft skills și să îi inspire pe cei din jur să devină cetățeni activi.

Ne-am propus să îi ajutăm pe tinerii din echipa Radio DeVis să experimenteze ce înseamnă jurnalismul și să vadă cum schimbările mari din comunitate pornesc de la firul ierbii și astfel sperăm că vor fi ei înșiși suficient de motivați să producă schimbări și să îi inspire și pe alții să o facă.

Intra pe Radio DeVis pentru mai multe informații.